Perspektiver omkring raftehegn, havehegn og at sove længe på grund af lydhegn

Intet lydhegn {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn} har virkelig frustreret mig. For jeg bor sammen med mine tøser ved et styks udpræget drønende indfaldsvej og jeg er bare mega forstyrret over om morgenen af larmen fra lastbiler og busser. Så endelig ska’ mine døtre og jeg anskaffe et lydhegn. Udover de støjværn er ved motorvejen, så vidste undertegnede ikk noget om lydhegn. Men som haveejer kan man klart ok godt få sådan et havehegn {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn} med lydhegn. Juhuuu.

Jeg går efter et lydhegn med udseende ligesom et raftehegn {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn}. Jeg synes at det udseende gi’r et rustikt og naturligt havehegn, som falder fint ind i vores præferencer med en have i rustikt look. Sådan et lydhegn har en god højde der gør at jeg og tøserne kan slippe for udsigten til vejen. Samtidig ser raftehegnet lækkert ud med sit trælook. Vi bliver henført over det nye havehegn, børnene og jeg .

Vores spritnye havehegn skal have flere stedsegrønne planter tæt på. Vores træer kan også skygge for havens nye raftehegn. Jeg glæder mig til det lydhegn og at ku’ leve med begrænset trafiklarm. Lydhegn I love you, hurra mine morgener bli’r så herlige. Projektet havehegn begynder med eftersøgning af sammenkoblingen af raftehegn og lydhegn her fra i aften. Hvis jeg er heldig kan jeg måske komme i gang straks om 2-3 dage.

.