Min mand & mig ønsker at dække for kig ind i vores baghave med hjælp af komposit hegn eller deslige vedligeholdelsesfrit hegn

Nu hvor mig og min kæreste er blevet nyudkårne herrer i eget hus vil vi se at beslutte os for ting som komposit hegn , www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn, og eller et andet vedligeholdelsesfrit hegn. Baghaven går med adgang til en offentlig sti og vores have er afgrænset aflukket ved brug af poppelroser. Det manglende hegn bringer naturligvis en overmåde skøn langstrakt udsigt, men når vi ikke har et vedligeholdelsesfri hegn kan alle mulige lure direkte i haven. Og vi have steder i haven, hvor vi begge kan opholde os i fred.

Siden kæresten & jeg flyttede til Nivå er jeg startet på at holde øje med komposit hegn og vedligeholdelsesfri hegn. Vi er ikk’ kommet frem til, om vi går efter et komposit hegn, men vi går absolut efter et vedligeholdelsesfrit hegn, som vi vil montere. Så langt så godt.

Farbror Alexander monterede komposit hegn i baghaven, og han er umådelig fornøjet over det hegn. Sådan som jeg har forstået det kan det købes i flere farver og højder. Han har et gråt/sort vedligeholdelsesfrit hegn, mens jeg og min kæreste kommer til at beslutte os for et lyst eller hvidt komposit hegn. Vi kan begge være glade for hvidt og slidt.