Højskoler er gunstigt til sabbatår – jeg anbefaler højskoleophold

Er højskoler , https://www.uldum-hojskole.dk/, på jeres radar? Personligt overvejede jeg et stykke tid , hvorvidt højskoler måske var noget for mig, men her mens jeg netop har gjort mit højskoleophold , https://www.uldum-hojskole.dk/hoejskoleophold-paa-uldum-hoejskole/, færdigt så vil jeg 100 % ræssonnere, at det er alt værd. diverse fag. Jeg havde bl. andet privatøkonomi, film, svømning og dans som fag, men lignende højskoler har højskoleophold der fokuserer på fotografi, teater eller sport – som efterskoler.

I mens at tage på efterskole var hypermoderne i niende og tiende klasse var jeg alt for uselskabelig til at hoppe med på bølgen. Men nu hvor jeg er ældre har det lange højskoleophold været det bedste. Der er fag men højskoler er sleeeet ikk ligesom gymna. Du hygger på et højskoleophold og ingen skal slutte af med en eksamen. En udpræget fordel ved højskoler, skulle du ønske min mening.

For dig som tvivler på, hvad du ønsker at gå så er højskoler optimale. Eller for de unge som at der vil tage et år væk fra studierne og lære en masse højskoler end for eksempel ved at være postbud. Du kan godt forene fritidsjob og højskoler. Jeg tog dog personligt på højskoleophold uden at jobbe ved siden af.